Zašto NLP?

  • Daje razumijevanje vlastitih i tuđih reakcija i postupaka te nudi jednostavne i lako primjenjive metode za promjenu svega što postižemo!
  • Omogućava svjesnije postupanje i izbore  koji vode većoj samokontroli i efikasnosti!
  • Uči nas kako na prirodan način, lagano i neprimjetno kreirati poticajnu atmosferu u odnosima s drugima!
  • Opisuje mentalne i ponašajne procedure za postizanje unutrašnje ravnoteže, presudne u emocionalno zahtjevnim situacijama!
  • Poučava kako koristiti pisanu i izgovorenu riječ da bismo motivirali i inspirirali!
  • Nudi pregršt korisnih i djelotvornih alata za unaprijeđenje niza vitalnih poslovnih vještina poput vještina  intervjuiranja, vođenja sastanaka, prezentiranja, coachinga, pregovaranja…!

Što je NLP?

Neuro-lingvističko programiranje je zapravo izučavanje ljudske izvrsnosti.

Posebnim postupkom modeliranja izuzetnih pojedinaca kreiran je cijeli niz obrazaca za postizanje uspjeha, sreće, zadovoljstva i zdravlja – ukratko, svekolike dobrobiti.

Svatko tko se želi posvetiti osobnom usavršavanju i postizanju izvrsnosti može izučavati ove obrasce i kroz discipliniranu primjenu usavršiti ih do majstorstva.

Pozivamo vas da nam se pridružite u tome na nekima od naših NLP programa!

NLP programi

NLP Business practioner

Rukovoditelj ste tima, čiji članovi ne daju svoj maksimum?

Odgovorni ste za selekciju i razvoj zaposlenika?

Od vas se očekuju ideje i kreativna rješenja?

Veći dio vaše odgovornosti jesu kontakti s klijentima, internim ili vanjskim?

Želite program koji garantira da ćete zahvaljujući njemu zaista postići potrebne promjene?

Trening započinje 16.09.2022.

Saznajte više

NLP master practioner

NLP praktičari, koji već oduševljavaju svoju okolinu osobnom i profesionalnom izvrsnošću, imaju sada priliku produbiti stečene vještine i nadograditi ih novima.

Imaju priliku odraziti se na razinu više, na razinu nesvjesne kompetencije, veće kongruencije i elegancije u NLP praksi.

12. majstorska generacija u Transformi započela je sa radom 7.2.2020. godine, no na pojedine module primamo i polaznike koji ne žele pohađati cijeli program.

Saznajte više

Trening NLP trenera

Ako ste NLP majstor i želite nešto od sljedećeg:

  • biti u stanju inspirirati i motivirati druge,
  • moći se povezati s publikomkako malobrojnima uspijeva,
  • uživati i rasti vodeći druge kroz avanturu učenja i osobnog rasta
  • ili dijeliti svoj entuzijazam i ljubav prema NLP-u

Pozivamo vas da istražite kako možete s nama postati “NLP trener s razlikom”!

Saznajte više

NLP coaching

Coaching je nesumnjivo jedna od popularnijih riječi koju u zadnje vrijeme spominjemo u segmentu učenja i osobnog razvoja, savjetovanja i terapije te rukovođenja.

Bilo da ste  coach- profesionalac, interni coach u ustanovi, coach- rukovoditelj u timu ili samo želite biti kompetentniji u upravljanju vlastitom karijerom i životom, ovaj će program zasigurno podići vaše samopouzdanje i fleksibilnost u preuzetim ulogama.

Saznajte više

NLP hipnoza

Zamislite da možete naučiti i sjetiti se svega što želite ili da pritisnuti “nemogućim zahtjevima” možete u vrlo kratkom vremenu obraditi brojne informacije i donijeti ispravnu odluku.

Ili, da u trenucima koji nose veliku razinu stresa možete lako ukloniti emocionalne blokade, brzo se osvježiti.

Sve to i još puno više omogućava hipnoza olakšavajući komuniciranje s Vašim nesvjesnim umom.

Saznajte više

Spiralna dinamika

Ako ste vođa, konzultant, trener, coach, manager ili netko čiji uspjeh ovisi o razumijevanju ljudske prirode – Spiralna dinamika će vam dati jedinstvene alate i uvide.

I, što je još važnije, pružit će vam praktične alate za inspirativno vodstvo i za upravljanje promjenama.

Saznajte više

NLP & Aikido

UTJECAJ I MOĆ U SUKOBU – OD REAKCIJE DO KREACIJE

Rješavanje konflikata u 3 koraka je zabavan, iskustveni trening koji će vam dati praktične alate za upotrebu u svakodnevnim situacijama kad ste suočeni s preprekama, otporom i pritiscima iznutra i izvana.

Jedinstveni trening!

Saznajte više

Polaznici o nama

“Očekivala sam da će biti zanimljivo i korisno, ali ovo nisam mogla ni zamisliti. NLP mi je stvarno otvorio oči i proširio horizonte, pokazao mi je što radim i kako to mogu bolje – za sebe i za druge.”

Iva Jurčić, psiholog, Hrvatske željeznice d.d.

"NLP Business Practitioner trening osmišljen je kroz 9 modula kroz koje polaznik poput slaganja puzzli dolazi do nove slike sebe kroz osobnu transformaciju ali i do novih poimanja svijeta oko sebe spoznajući bogatstvo unutar jedne od temeljnih pretpostavki NLP-a: Mapa nije teritorij."

Nikolina DIzdar Čehulić, Glavni financijski direktor, Pliva

"Vrlo korisne teme, jako upotrebljive kako u poslovnom tako i u privatnom životu. Nemoguće je ne primijetiti razliku u ponašanju i način doživljavanja ljudi i svijeta nakon NLP treninga.”

Tamara Balen, Direktor, Novasplet

"Trening je uistinu nadmašio sva moja očekivanja. Savršeno se nadovezao na znanja koja sam stekla tijekom studija i dao tim znanjima neke nove okvire koji su ih učinili primjenjivijima i smislenijim u svakodnevnom radu i životu."

Lucija Bušljeta, Psihologinja, HZZ

"Program s pravom nosi naziv 'business: trening za bolje korištenje poslovnih umova' jer se radi o treningu koji svojom strukturom naglašava važnost rada na sebi da bi se prepoznalo i upravljalo potencijalom članova svoga tima zaokružujući module sa tako važnim prezentacijskim vještinama."

Nikolina DIzdar Čehulić, Glavni financijski direktor, Pliva

'Elvira nas je uvela u svijet NLPa na najbolji mogući način, stručna je, postigla je da smo cijelo vrijeme bili involvirani i zainteresirani. Kako su se moduli nizali sve više nas je povezivala. Svaka pohvala Elvirinoj empatiji. Završne prezentacije svih polaznika, odgovori na naše testove i razbijanje daske u Lici će mi ostati nezaboravni doživljaj.'

Mr.sc.VLATKA ŽMIRE dipl.ing., Voditelj projekata, Spin Valis

"Treneri su sve što trener po meni treba imati - kompetentni, stručni, s bogatim iskustvima koje nam nude kroz praktične primjere i s dobrim smislom za humor."

Mia Širac, Voditeljica socijalnih programa, Udruga Amazonas

"Teme treninga su mi bile izuzetno korisne, kako u privatnom, tako i u poslovnom životu. Pomogle su mi da bolje shvaćam sebe i ljude oko sebe, te lakše dolazim do željenih ishoda."

Sandra Marković, Direktorica poslovnice, Zagrebačka banka

"Treneri su izuzetno zanimljivi, omogućili su mi da na zanimljivi način učim i prihvaćam informacije, primjer su izvrsnosti kojoj težim."

Sandra Marković, Direktorica poslovnice, Zagrebačka banka

O nama

Transforma d.o.o. je privatna konzultantska praksa specijalizirana za savjetovanje u osobnom i organizacijskom razvoju, razvoju leadershipa te u razvoju i upravljanju ljudskim potencijalom.

Osnivačica Transforme je Elvira Dobrić Fajl, psihologinja i certificirana internacionalna NLP master trenerica.

16 godina tradicije

Više o Transformi

Preko 70 zadovoljnih poslovnih korisnika naših programa

Pogledajte cjelovitu listu poslovnih klijenata