Zašto NLP?

  • Daje razumijevanje vlastitih i tuđih reakcija i postupaka te nudi jednostavne i lako primjenjive metode za promjenu svega što postižemo!
  • Omogućava svjesnije postupanje i izbore  koji vode većoj samokontroli i efikasnosti!
  • Uči nas kako na prirodan način, lagano i neprimjetno kreirati poticajnu atmosferu u odnosima s drugima!
  • Opisuje mentalne i ponašajne procedure za postizanje unutrašnje ravnoteže, presudne u emocionalno zahtjevnim situacijama!
  • Poučava kako koristiti pisanu i izgovorenu riječ da bismo motivirali i inspirirali!
  • Nudi pregršt korisnih i djelotvornih alata za unaprijeđenje niza vitalnih poslovnih vještina poput vještina  intervjuiranja, vođenja sastanaka, prezentiranja, coachinga, pregovaranja…!

Što je NLP?

Neuro-lingvističko programiranje je zapravo izučavanje ljudske izvrsnosti.

Posebnim postupkom modeliranja izuzetnih pojedinaca kreiran je cijeli niz obrazaca za postizanje uspjeha, sreće, zadovoljstva i zdravlja – ukratko, svekolike dobrobiti.

Svatko tko se želi posvetiti osobnom usavršavanju i postizanju izvrsnosti može izučavati ove obrasce i kroz discipliniranu primjenu usavršiti ih do majstorstva.

Pozivamo vas da nam se pridružite u tome na nekima od naših NLP programa!

NLP programi

NLP Business practioner

Rukovoditelj ste tima, čiji članovi ne daju svoj maksimum?

Odgovorni ste za selekciju i razvoj zaposlenika?

Od vas se očekuju ideje i kreativna rješenja?

Veći dio vaše odgovornosti jesu kontakti s klijentima, internim ili vanjskim?

Želite program koji garantira da ćete zahvaljujući njemu zaista postići potrebne promjene?

Saznajte više

NLP master practioner

NLP praktičari, koji već oduševljavaju svoju okolinu osobnom i profesionalnom izvrsnošću, imaju sada priliku produbiti stečene vještine i nadograditi ih novima.

Imaju priliku odraziti se na razinu više, na razinu nesvjesne kompetencije, veće kongruencije i elegancije u NLP praksi.

12. majstorska generacija u Transformi započela je sa radom 7.2.2020. godine, no na pojedine module primamo i polaznike koji ne žele pohađati cijeli program.

Saznajte više

Trening NLP trenera

Ako ste NLP majstor i želite nešto od sljedećeg:

  • biti u stanju inspirirati i motivirati druge,
  • moći se povezati s publikomkako malobrojnima uspijeva,
  • uživati i rasti vodeći druge kroz avanturu učenja i osobnog rasta
  • ili dijeliti svoj entuzijazam i ljubav prema NLP-u

Pozivamo vas da istražite kako možete s nama postati “NLP trener s razlikom”!

Saznajte više

NLP coaching

Coaching je nesumnjivo jedna od popularnijih riječi koju u zadnje vrijeme spominjemo u segmentu učenja i osobnog razvoja, savjetovanja i terapije te rukovođenja.

Bilo da ste  coach- profesionalac, interni coach u ustanovi, coach- rukovoditelj u timu ili samo želite biti kompetentniji u upravljanju vlastitom karijerom i životom, ovaj će program zasigurno podići vaše samopouzdanje i fleksibilnost u preuzetim ulogama.

Saznajte više

NLP hipnoza

Zamislite da možete naučiti i sjetiti se svega što želite ili da pritisnuti “nemogućim zahtjevima” možete u vrlo kratkom vremenu obraditi brojne informacije i donijeti ispravnu odluku.

Ili, da u trenucima koji nose veliku razinu stresa možete lako ukloniti emocionalne blokade, brzo se osvježiti.

Sve to i još puno više omogućava hipnoza olakšavajući komuniciranje s Vašim nesvjesnim umom.

Saznajte više

Spiralna dinamika

Ako ste vođa, konzultant, trener, coach, manager ili netko čiji uspjeh ovisi o razumijevanju ljudske prirode – Spiralna dinamika će vam dati jedinstvene alate i uvide.

I, što je još važnije, pružit će vam praktične alate za inspirativno vodstvo i za upravljanje promjenama.

Saznajte više

NLP & Aikido

UTJECAJ I MOĆ U SUKOBU – OD REAKCIJE DO KREACIJE

Rješavanje konflikata u 3 koraka je zabavan, iskustveni trening koji će vam dati praktične alate za upotrebu u svakodnevnim situacijama kad ste suočeni s preprekama, otporom i pritiscima iznutra i izvana.

Jedinstveni trening!

Saznajte više

Polaznici o nama

“Očekivala sam da će biti zanimljivo i korisno, ali ovo nisam mogla ni zamisliti. NLP mi je stvarno otvorio oči i proširio horizonte, pokazao mi je što radim i kako to mogu bolje – za sebe i za druge.”

Iva Jurčić, psiholog, Hrvatske željeznice d.d.

"NLP Business Practitioner trening osmišljen je kroz 9 modula kroz koje polaznik poput slaganja puzzli dolazi do nove slike sebe kroz osobnu transformaciju ali i do novih poimanja svijeta oko sebe spoznajući bogatstvo unutar jedne od temeljnih pretpostavki NLP-a: Mapa nije teritorij."

Nikolina DIzdar Čehulić, Glavni financijski direktor, Pliva

"Vrlo korisne teme, jako upotrebljive kako u poslovnom tako i u privatnom životu. Nemoguće je ne primijetiti razliku u ponašanju i način doživljavanja ljudi i svijeta nakon NLP treninga.”

Tamara Balen, Direktor, Novasplet

"Trening je uistinu nadmašio sva moja očekivanja. Savršeno se nadovezao na znanja koja sam stekla tijekom studija i dao tim znanjima neke nove okvire koji su ih učinili primjenjivijima i smislenijim u svakodnevnom radu i životu."

Lucija Bušljeta, Psihologinja, HZZ

"Program s pravom nosi naziv 'business: trening za bolje korištenje poslovnih umova' jer se radi o treningu koji svojom strukturom naglašava važnost rada na sebi da bi se prepoznalo i upravljalo potencijalom članova svoga tima zaokružujući module sa tako važnim prezentacijskim vještinama."

Nikolina DIzdar Čehulić, Glavni financijski direktor, Pliva

'Elvira nas je uvela u svijet NLPa na najbolji mogući način, stručna je, postigla je da smo cijelo vrijeme bili involvirani i zainteresirani. Kako su se moduli nizali sve više nas je povezivala. Svaka pohvala Elvirinoj empatiji. Završne prezentacije svih polaznika, odgovori na naše testove i razbijanje daske u Lici će mi ostati nezaboravni doživljaj.'

Mr.sc.VLATKA ŽMIRE dipl.ing., Voditelj projekata, Spin Valis

"Treneri su sve što trener po meni treba imati - kompetentni, stručni, s bogatim iskustvima koje nam nude kroz praktične primjere i s dobrim smislom za humor."

Mia Širac, Voditeljica socijalnih programa, Udruga Amazonas

"Teme treninga su mi bile izuzetno korisne, kako u privatnom, tako i u poslovnom životu. Pomogle su mi da bolje shvaćam sebe i ljude oko sebe, te lakše dolazim do željenih ishoda."

Sandra Marković, Direktorica poslovnice, Zagrebačka banka

"Treneri su izuzetno zanimljivi, omogućili su mi da na zanimljivi način učim i prihvaćam informacije, primjer su izvrsnosti kojoj težim."

Sandra Marković, Direktorica poslovnice, Zagrebačka banka

O nama

Transforma d.o.o. je privatna konzultantska praksa specijalizirana za savjetovanje u osobnom i organizacijskom razvoju, razvoju leadershipa te u razvoju i upravljanju ljudskim potencijalom.

Osnivačica Transforme je Elvira Dobrić Fajl, psihologinja i certificirana internacionalna NLP master trenerica.

16 godina tradicije

Više o Transformi

Preko 80 zadovoljnih poslovnih korisnika naših programa

Pogledajte cjelovitu listu poslovnih klijenata