“Ne obaziri se na to odakle dolaziš, već gledaj kamo ideš”
(anonimna)

ŠTO ĆETE NA OVOM TRENINGU NAUČITI?

Ako ste vođa, konzultant, trener, coach, manager ili netko čiji uspjeh ovisi o razumijevanju ljudske prirode – Spiralna dinamika će vam dati jedinstvene alate i uvide.

Naučit ćete kako bolje razumijeti složeni svijet u kojem živimo te kako uspješnije ploviti kroz izazove života u dvadeset i prvom stoljeću!

Shvatit ćete da je puno važnije KAKO mislimo od toga ŠTO mislimo!

Postat ćete agent promjene, poticatelj evolucije u sustavima kojima pripadate kroz razumijevanje kako se događa prava i cjelovita transformacija u vama i u drugima.

Otkrit ćete zašto brojni kreatori promjena širom svijeta koriste Spiralnu dinamiku kako bi riješili stvarne i složene probleme – od završetka aparthaida u Južnoj Africi do otkrivanja novih strategija za razvoj multinacionalnih korporacija.

Što je spiralna dinamika?

Spiralna dinamika je najsuvremenija, najsveobuhvatnija i najcjenjenija psihološka teorija, koja objedinjuje ‘bio-‘, ‘psiho-‘ i ‘socio-‘ aspekte ljudskog funkcioniranja.

Daje nam znanstveno utemeljen način razmišljanja o složenosti ljudskog postojanja i razumijevanje reda i kaosa u ljudskim odnosima.

Objašnjava duboke sile u ljudskoj prirodi koje oblikuju naše vrijednosti i koje predstavljaju obrazac i putanju učinkovite promjene.

Spiralna dinamika će vam pružiti veće razumijevanje o tome kako ljudi, organizacije i čitave kulture funkcioniraju iznutra prema vani i dat će vam upotrebljive alate kojima ćete im omogućiti da rade, uče i žive bolje i uspješnije.

Teme treninga

  • Spiralna dinamika – model i načela
  • Prepoznavanje razina funkcioniranja sustava
  • Obrasci reagiranja u stresnoj okolini
  • Utilizacija i utjecaj putem razumijevanja spiralnih razina
  • Spiralna dinamika i upravljanje promjenama
  • Faze promjene, otpori promjenama i vođenje u promjeni
  • Stilovi vođenja i spiralne razine
  • Primjena alata na poslovnim situacijama

Dodatne informacije

Voditeljica:

Elvira Dobrić Fajl, prof. psihologije i NLP master trener

Mjesto održavanja:

Transforma, Ulica grada Vukovara 240, Zagreb

Prijava na program: Spiralna dinamika